Zijn de maaltijden bij de slager echt dagvers?
Ik zie bij veel slagers in de vitrine een heleboel kant en klaar maaltijden liggen. Pasta's, ovenschotels, aardappelgerechten, nasi, ga zo
Maar door. Maar hoe kunnen deze maaltijden dagvers zijn zoals ze beweren? Ik zie alleen maar bergen afwas voor me en vooral veel werk en tijd nodig om deze ambachtelijke maaltijden dagvers te maken, elke dag opnieuw.. Is het wel waar?
"In de keuken staat Sarah Wilms druk te koken. “Ik kook acht uur per dag van donderdag tot en met zaterdag. Mijn collega Gerda Ruiten neemt de andere dagen voor haar rekening." http://www.denhelderactueel.nl/23/03/2013/slager-wit-scoort-met-meat-and-meals http://www.franchiseformules.nl/nieuws_item/id/4598/Meat%20&%20Meals:%20de%20slager%20nieuwe%20stijl
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.