Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Mag je rietsuiker laten karamelliseren voor pudding?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Waarom zou dat niet mogen? Van wie zou dat niet mogen?
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
I.v.m verbrandingsgraad b.v, of dat er slechte stoffen ontstaan door verwarming.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Ja hoor.
Het maakt niet uit of je nu rietsuiker of bietsuiker gebruikt om karamel te maken. Beide suikers karamelliseren even goed en ook de smaak is hetzelfde.
En voor er nu weer gaan roepen dat er wel degelijk een smaakverschil is tussen de twee suikers: ik heb het over de smaak van de karamel, die is hetzelfde.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing