Hoe komt het dat er zoveel verschillende varianten van het 'borrelnootje' aanwezig zijn in de Nederlandse supermarkten?

Is dit jou ook opgevallen?
Welke vind jij de lekkerste?
Heb jij ook zo'n moeite met kiezen?
Welke raad je mij aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als borrelnootjes expert lijkt het mij duidelijk dat ik hier met enkele verhelderende woorden een hoop duidelijkheid kan scheppen. De variatie van borrelnootjes is noodzakelijk. Het ene nootje past erg goed bij een biertje de ander kan dienst doen als ontbijt. Elk nootje heeft zijn tijd. Er kan dus niet gesproken worden van het lekkerste nootje. Je moet elk nootje respecteren en waarderen zoals het is. De keuze maken in de supermarkt blijft daarom lastig en er kan beter worden gesproken van een selectie waarmee men huiswaarts keert. Kortom de enige borrelnoot die ik u niet aanraad is die van de euroshopper want die smaakt naar bord karton en hoeft als zodanig inziens niet gerespecteerd of gewaardeerd te worden. Dit is een buitengewoon ordinair nootje. Ik spuug op dat nootje! Bij deze zou ik gelijk mijn excuses aan willen bieden aan een ieder die dit taal gebruik te ruw vindt. Dit onderwerp gaat mij echter aan het hart en dat is dus waaruit ik spreek.

Omdat er erg veel fabricanten zijn die het borrelnootje van Duyvis proberen te kopiëren... Net zoals ze dit al jaren proberen met Coca Cola en/of Pepsi Cola. Heb je er wel eens op gelet hoeveel verschillende merken hier van zijn?

Ik vind eigenlijk een Perfect pittige borrelnootjes gewoon de lekkerste (onder andere Hoogvliet) Anders zou ik zeggen Knabbelnootjes Orientaal

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100