Waar kan ik een grote hoeveelheid melkchocolade repen kopen?

Het gaat om chocolade ter waarde van €100 tot €300 .

Toegevoegd na 1 uur:
We willen een chocoladekasteel bouwen dus de kwaliteit van de chocolade maakt niet veel uit, maar juist de hoeveelheid chocolade heeftt de prioriteit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In een XL supermarkt. Zou je even eerst moeten informeren wanneer hun voorraad aangevuld wordt, en dan je slag slaan als de schappen helemaal vol liggen. Of je koopt je hele chocoladevoorraad van een Wereldwinkel op. Die kost meer dan de gewone chocolade, dus dan kan je dat geld er wel geheel aan besteden. Toegevoegd na 59 minuten: De aanvulling op de vraag brengt mij tot de suggestie naar AH XL te gaan nadat daar de voorraden aangevuld zijn, en dan de repen melkchocolade van Basic (nieuwe naam Euroshopper) te kopen. Die kosten 36 cent per 100 gram.

Bij een groothandel (sligro/makro bijvoorbeeld). Wel iemand in je omgeving zoeken waarvan je het pasje mag lenen.

hier kan je online cote 'dor:Cote d 'Or Côte d'Or chocolade . Cote d 'Or is de productie van chocolade sinds 1883 een aloude recept, het creëren van een authentieke unieke smaak. Côte d'Or chocolade bronnen zijn best-grade cacaobonen, met de grootst mogelijke zorg uit prime oogsten gebieden leveren van superieure producten chocolade gemaakt met pure cacaoboter. http://www.belgianchocs.com/catalog/belgian-brands-cote-dor-c-11_17.html

Bronnen:
http://www.belgianchocs.com/catalog/belgia...
http://www.belgianchocs.com/catalog/cote-d...

Ervan uitgaande dat je niet de hoofdprijs wilt betalen voor al die chocolade, kom je natuurlijk uit bij de twee bekende Duitse supermarkten, te weten LIDL en de ALDI, waar alle produkten aanzienlijk goedkoper zijn dan bij de andere supers in Nederland.

Je zou ook naar een chocolaterie kunnen gaan en vragen of ze het voor je willen maken, zo'n grote hoeveelheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100