Kan ik stoofvlees en stoofperen invriezen?

Vandaag hebben we de stoofperen en het stoofvlees voor morgen vast opgezet. Voor de eters van morgen. Maar kan ik wat we teveel hebben klaargemaakt invriezen of is dat geen goed idee en kan ik het beter in de koelkast bewaren?

Toegevoegd na 1 minuut:
Het is stoofvlees/suddervlees met donker bier en de stoofperen met port en specerijen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Invriezen van stoofperen is niet een echt goed idee. Maar in de koelkast kan je ze zeker een dag of drie, vier goedhouden, soms iets langer. Ik maak meestal een grote pan vol en eet daar een week van. Stoofvlees idem dito. Bereid vlees kan zonder smaakverlies worden ingevroren, maar dan moet je het toch wel binnen 14 dagen opeten, anders gaat de kwaliteit toch achteruit.

ja hoor dat kan, vooral stoofvlees is geen probleem. Peertjes kunnen iets zachter worden/makkelijker uit elkaar vallen

als je lege hak potjes in je bezit hebt kan je de peertjes met sap daar in doen ,want dan trekken ze vacuum en dan in de koelkast zetten ,maar je kan ze met sap ook invriezen ook je stoofvlees kan ingevroren worden, maar als het voor 2 a 3 dagen is kan je het gewoon in de koelkast bewaren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100