waar vind ik drank voor feest van 90 mensen incl glazen?

ben een feest aan het organiseren voor 90 mensen op een bijzondere locatie en kan natuurlijk overal drank kopen, maar hoe kom ik dan aan glazen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Huren, of kopen, en als het heel heftig word plastic glazen kopen. Wellicht kan je ook een deal maken bij de slijter waar je de drank koopt. Om daar te huren of te lenen. Toegevoegd na 17 minuten: Indien je koopt kan het handig zijn om een type universeel glas te kopen, onder een link naar ikea , met een eenvoudig hip glas waar bier wijn en frisdrank niet in misstaat. Voor de prijs die je bijna betaalt voor huur incl afwas

Bronnen:
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products...

Meestal kun je bij een drankenhandel ook terecht voor het huren van benodigdheden zoals glaswerk, een tap of statafels. Type in google bijv. in: drankenhandel *plaatsnaam* en je vindt vaak al veel mogelijkheden. Ook kun je natuurlijk gewoon plastic bekers halen bij iedere supermarkt.

Woon je vlak bij de grens? Je kan heel goedkoop drnak krijgen in duitsland. In groothandel als makro en sligro hebben ze veel glazen voor weinig en ook bekers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100