Ik heb in een rvs-pan de rijst aan laten branden. Is echt zwart en heb alles al geprobeerd.....soda, brillo, etc. Iemand nog een goeie tip??

Toegevoegd na 24 minuten:
Wat een lolbroeken hier zeg!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Pan dik insmeren met groene zeep. Pan in een vuilniszak en een diep bord met water en een flinke scheut amoniak. Zak dichtbinden en 24 uur laten staan. Daarna redelijk makkelijk te reinigen. Kan ook met ovens en andere aangebakken keukengerei.

Is zeer lastig schoon te krijgen. Je moet steeds weer boenen met brillo of een ander staalsponsje. Maar ik kan je vertellen dat de pan er niet mooier op wordt. Al krijg je alles weg, de kans op aanbranden wordt er wel groter door.

Zout water aan de kook brengen en dan 24 uur laten staan. Als dat niet werkt, vrees ik dat je op de grove middelen bent aangewezen: Staalborstel & schuurzeep. Krijg je helaas wel krassen van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100