Wat kan ik doen met de overgebleven chocoladeletters van sinterklaas? Iemand lekkere recepten?

Kan je er (warme) chocolademelk van maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit is wat ik gedaan heb met mijn overgebleven chocoladeletters. Zelfgemaakte pindarotsjes. Koop ongezouten pinda's en roer die door de gesmolten chocolade. In hoopjes op een bakpapier leggen en hard laten worden.

Maak er een overheerlijk nagerecht van, zie link...

Bronnen:
http://www.mijnreceptenboek.nl/recept/nage...

verwarm de chocolade letters in een pannetje en doop er halve peren in. Doe er een beetje nestcafe oploskoffie overheen en je heb een heerlijk toetje!

Je kunt er warme chocolademelk van maken. Recept: Benodigdheden: - 1 reep pure chocolade van 20 of 25 gram - 2 dl. melk Bereiding: Breek de chocolade in stukjes en doe de stukjes in een grote (melk)beker. Schenk de melk op de chocolade. Zet de beker in de magnetron en verhit de melk: 1 ½ minuut op de hoogste stand (700 Watt). Roer de chocolademelk goed door en verhit de melk opnieuw: 1 minuut op de hoogste stand (700 Watt). Roer de chocolademelk nog één keer door en drink hem zo warm mogelijk. Als je geen magnetron hebt kun je de chocolade ook au bain-marie (= bakje in een pannetje heet water) laten smelten. Daarna melk koken. De gesmolten chocolade en de melk in een beker doen en daarna goed doorroeren. Ook geef ik je een link met 562 chocoladereep recepten. I.p.v repen kun je ook chocoladeletters gebruiken. Tussen al deze recepten zit vast wel een recept dat je lekker vindt. Zie voor de recepten: http://www.smulweb.nl/zoeken/?query=chocolade%20reep&type-recepten=recept

Je kunt er heel eenvoudig chocolade croissants van maken of een chocoladecake!

je kunt het smelten en dan weer tot een/meerdere chocolade stukjes. dat is wel lekker!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100