Kan je Kurkuma gewoon in een Albert Hein kopen b.v?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Staat idd bij de specerijen in poedervorm. Zo'n beetje iedere supermarkt heeft het. Vers kun je het bij de meeste toko's wel krijgen. Lijkt een beetje op verse gemberwortel.

Ja, deze staat gewoon in het schap bij alle andere kruiden.

Ja hoor, en als het niet bij de gewone kruiden staat, kun je het ook in de supermarkt bij de Indonesische kruiden van Conimex zoeken. Daar heet het koenjit, maar dat is precies hetzelfde. Er zijn nog meer namen voor, maar kurkuma, koenjit en geelwortel zijn de meestgebruikte.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kurkuma_(specerij)

hier heb je de site!

Bronnen:
http://www.ah.nl/appie/zoeken?rq=kurkuma

Beste meneer of mevrouw, Je kan zeker kurkuma kopen bij de AH en eigenlijk wel bij elke supermarkt. Maar ik vermoed dat je het medicinaal wilt gaan inzetten. Dan is het geen goede optie. Je wilt vooral de drie belangrijkste curcumine stoffen hebben, om de ontstekingen uit je lichaam te halen. Om deze curcumine uit de wortel te halen is veel geelwortel nodig. Bij de AH zit er maar 2-3% curcumine in. dus op 10 gram curcumine 0,2 gram curcumine. er wordt aangeraden ongeveer 500 gram zuivere curcumine in te nemen voor medicinaal gebruik. Daarnaast word kurkuma slecht opgenomen in het lichaam waardoor je een stof moet hebben die dat makkelijker maakt en dat vind je niet bij de AH. Ik haal zelf mijn kurkuka capsules bij https://jouwnatuurlijkegezondheid.nl/2018/10/14/de-beste-kurkuma-capsules-review/ Kan je gelijk een mooie ervaring lezen wat het voor je kan doen. Ik zal er een link bij plaatsen. Succes!

Bronnen:
https://jouwnatuurlijkegezondheid.nl/2018/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100