waarom kan ik wel tegen supermarktbrood en niet tegen zelfgebakken brood?

Hallo,
Ik pijnig mijn hersenen al een tijdje over de vraag waarom ik wel tegen supermarktbrood kan en niet tegen zelfgebakken brood?
Ik gebruik niks meer als meel ( volkoren en bloem of maismeel en bloem, soms bio soms niet) water, gedroogde gistkorrels en zout!
Ik gebruik vaak een lang-rijs-schema met een rijstijd van 12 uur, maar als ik dat niet doe dan veranderd er niets: Ik wordt nml. steevast misselijk en krijg een opgeblazen buik...
Aangezien ik zelfgebakken brood wel heel erg lekker vindt wil ik dit probleem graag oplossen!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Gist kan de boosdoener zijn, maar ook de kant en klare broodmixen; die bevatten chemische toevoegingen.En heel vers brood kan klachten geven. Zelf eet ik al jaren zuurdesembrood uit de natuurwinkel, even wennen maar heerlijk! Toegevoegd na 17 minuten: zelf desem maken kost tijd, daarom koop ik mijn brood bij de natuurwinkel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100