Waarom blijven de groenten van de Aldi minder lang vers dan de groenten van de Albert Heyn?

Je betaalt er dan ook minder voor, maar hoe kan het dat een zakje sla van de Aldi na 1 dag geopend te zijn, al muf gaat ruiken terwijl een zakje van de Albert Heyn dit pas na 2, misschien 3 dagen doet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je zegt het al, om te beginnen betaal je er minder voor, daarnaast is er meestal minder vaak per week verse aanvoer, ook is er bij een aldi minder personeel, terwijl je bij ah een groente-medewerker hebt, die al zijn/haar tijd aan groente en fruit besteedt en wat al eerder gezegd is: hoe korter de transportlijn hoe eerder het bij de consument/klant is. dat bij elkaar levert in het algemeen genomen minder vers en goedkopere groente op.

Mogelijk doordat de zakjes niet van dezelfde datum zijn en/of een verschillende houdbaarheidsdatum hebben.

De duurdere zakjes groentes zijn vaak sneller geleverd en daardoor ook langer goed. Alle tijd dat groentes in het transport zitten kunnen ze minder lang in jou koelkast liggen.

ben dat zelf nooit tegen gekomen en elke aldie heeft minsten 2 keer per week levering ,maar als je maar een half zakje gebruik ,sluit het goed af desnoods met een knijper en leg het dan in de koelkast dan blijft het langer vers en kunnen er geen geurtjes bij van andere producten die je in de koelkast hebt leggen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100