Hoe lang moet de rookworst van Hema koken?

Als beste getest en deze week in de aanbieding maar hoe te bereiden?
http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/test-rookworsten/speel/1/

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een verse Hema-worst is niet gaar, maar rauw. Deze moet 20 minuten wellen in water tegen de kook aan. Dus niet laten koken. Voorverpakte worsten die je in de supermarkt koopt, zijn al wel gaar en hoeven alleen opgewarmd te worden. Toegevoegd na 3 uur: Foto van de verpakking gemaakt. Er lag nog een worst in de vriezer ;-)

Gewoon een btj koken(opwarmen niet echt nodig hij is al gaar . Zeg de laatste minuten in de maaltijd mee in de pan . Of even in goed warm water tegen het koken aan . Eet smakelijk .

Een rookworst mag je nooit koken! Door het koken zet de worst dermate uit, zodat het vel barst en alle vleessappen en smaak uit de worst loopt.De beste temperatuur om te verwarmen is rond 85 graden.

De hemaworsten zitten in een papieren zak en daarop staat een verwarmadvies, geen kookadvies!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100