welke voorbereiding vraagt spaghetti voor het koken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen, gewoon water aan de kook brengen met eventueel wat zout en de spaghetti er in doen.Hangt af van de spaghetti hoelang je hem moet koken, dan afgieten en klaar om te eten (met sausje natuurlijk)

De enige belangrijke voorbereiding is dat je het doosje of de verpakking verwijdert. Die moet je echt niet meekoken.Daarna gewoon klaarmaken (zoals meestal op de verpakking is uitgelegd).

Voorbereiding: Vul een grote pan, bij voorkeur een braadpan, met water. Afhankelijk van de grootte van de pan vul het tot de helft of driekwart met water. Doe het deksel op de pan en plaats op hoog vuur. Laat het deksel op de pan tot het water aan de kook komt. Het deksel zal ervoor zorgen dat het water sneller opwarmt. Zodra het water kookt, verwijder het deksel en voeg zout toe. Verwijder de spaghetti uit de verpakking en breek het in tweeën. Bereiding: Voeg de spaghetti toe aan het kokende water. Laat de spaghetti ongeveer 10 minuten koken, roer af en toe om te voorkomen dat het aan de bodem van de pan vastplakt. Controleer de spaghetti af en toe om te zien of die klaar is. Als de pasta al dente is, zal het midden nog stevig maar taai zijn. Leeg de inhoud van de pan in het vergiet om het water weg te spoelen. Voeg een kleine hoeveelheid olijfolie aan de pasta toe en meng. Serveer het met uw favoriete saus.

Mimimaal 10 kooklessen van 1 uur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100