cacao, wie verkoopt nog droste ?

ouderwetse chocolademelk, dat wil ik maken, geen nesquik of andere cacaofantasie, véél te zoet en niet lekker.

ben bij ah geweest en bij de jumbo, hebben het niet meer in het assortiment, wie nog wel ? vroeger in een blikje met een verpleegster met een dienblad in haar hand, waarop een kopje chocolademelk.
welke winkel verkoopt het nog, droste cacaopoeder ?

Toegevoegd na 1 uur:
graag niet online, maar een tastbare winkel, indien mogelijk!

Toegevoegd na 5 dagen:
hartelijk dank voor alle antwoorden en reacties !

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de wereldwinkel kan je pakjes éérlijke cacaopoeder kopen. In de grote supermarkten is het van Blooker verkrijgbaar. Droste is te koop bij o.a. http://wereldkoffie.eu/cacao/187-droste-cacaopoeder-8710391029727.html en http://www.dutchfoodexpress.nl/kruidenierswaren/koffiemelk-cacao/cacao/droste-cacao-poeder-250-gram.html Toegevoegd na 2 uur: Als je ervoor naar Santpoort-Noord wilt reizen, dan is daar een tastbare winkel: De Santpoortse Verleiding Hoofdstraat 168 2071 EM SANTPOORT-NOORD T. 023-5390651 Openingstijden: maandag gesloten Dinsdag 9:00-18:00 Woensdag 9:00-18:00 Donderdag 9:00-18:00 Vrijdag 9:00-18:00 Zaterdag 9:00-17:00

Bronnen:
http://www.tekoopinsantpoort.nl/De-Santpoo...

Bij de Reformzaak heb ik het gezien, maar schrok nogal van de prijs (ook subiet vergeten). Wat ook goed werkt: 3 Droste flikken in een beker met melk en dan een minuut (of anderhalf) in de magnowave! Toegevoegd na 8 minuten: Droste flikken (pasatilles) verkrijgbaar bij de Xenos en Action, 1 euro de rol.

Droste heeft ook een webwinkel. Misschien kun je het daar kopen. Ik krijg de pagina momenteel niet te zien dus kan geen link meesturen.

In Duitsland in de supermarkt

het is wel online maar hier heb ik het wel gezien http://www.lekkeruitholland.com/droste-cacao

Gewoon bij AH, niet bij de andere cacao in het schrap , maar onderin in een ander schrap en ander gangpad. Het personeel weet het niet,maar een mevrouw wees mij waar het stond. Hèèl bijzonder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100