Wie heeft voor mij het recept van zeebaars met sinaasappel op een bedje van (zoete?) ui? Het is een geweldig recept, maar ik ben het kwijt. Help!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb dit recept voor je gevonden echter zonder zoete ui. Maar die kun je zelf toevoegen en laten smoren. Dan kun je deze ook als garnering gebruiken. Zeebaars met sinaasappel. Ingrediënten: 2 zeebaarzen van ongeveer 600 gram extravergine olijfolie de schil van 1 sinaasappel 1 glas droge witte wijn zout en peper 1 sinaasappel voor de garnering Bereidingswijze Zout de zeebaarzen aan de binnen- en buitenkant en strooi er wat vers gemalen peper over. Snijd de schil van de sinaasappel in kleine reepjes en vul de binnenkant van de vissen ermee. Bak de vis in de oven (200 graden) in ongeveer 20 minuten gaar. Voeg na ongeveer 10 minuten een glas witte wijn toe. Als de zeebaars klaar is, haal je deze uit de oven en houd je deze warm op een bord. zeef daarna het kookvocht, doe het in een pannetje en kook het op een middelhoog vuur. Haal het pannetje van het vuur en voeg wat olijfolie toe. Meng goed door elkaar en schenk de saus over de vis. Garneer met sinaasappelschijfjes en serveer deze verrukkelijke visschotel direct.

Bronnen:
http://www.smulweb.nl/recepten/961294/Zeeb...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100