Waarom liggen er altijd harde stukken friet onderaan in mijn bakje?

Frieten van de friture zijn meestal erg lekker, behalve die harde stukken die op het einde altijd overblijven. Zelfs als er meerdere porties verdeeld worden lijkt het alsof iedere portie harde frieten bevat op het einde als het bakje bijna leeg is. Hoe komt dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn altijd wel kleine harde stukjes vaan friet die de bakker nog n keer meebakt, de frietbier schept alle friet door elkaar, en verdeelt over de bakjes, dan komen overal kleine stukjes in. Als je gaat eten begin je automatisch met de grootste frieten, dus de kleine stukjes blijven over. Eigenlijk net als een schaal chips, de laatsten zijn ok altijd kleine stukjes

Dat komt omdat die stukjes zwaarder zijn en daarom zakken ze naar de bodem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100