Kun je vlees wat al gaar is nog op de bbq leggen??

Hoi, mijn zoon is morgen jarig en nu willen we gaan bbq-en. Ik heb nog 6 speklapjes over van vanmiddag en een paar gehaktballen. Kun je die nou ook op de bbq leggen, of is dat vies?? Ze zijn al gaar, moeten eigenlijk alleen maar opgewarmd worden. Beetje domme vraag misschien, maar ik heb dus geen idee of ik "gaar" vlees op de barbecue kan leggen. En of dat dan nog wel lekker is. Het zal in ieder geval snel gaar zijn!! Of toch maar morgen snel naar de winkel om een barbequ pakket te halen. Tips zijn welkom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan, maar dan is het feitelijk een kwestie van opwarmen, heeft niks meer met bbq te maken. Vies is het niet, maar of het echt lekker is.... Als je van de echte bbq smaak houdt, kun je beter even naar de winkel voor vers vlees.

Ja hoor, dit kan best. Je moet alleen zoals je zelf al zegt wel uitkijken dat het niet te snel overgaar is. Vooral bij de speklapjes zou ik hiermee uitkijken. Die zouden droog kunnen worden. Als je twijfelt kun je de speklapjes ook in drieën snijden en dan op de bbq, en zodra ze warm (genoeg) zijn er weer af halen. Van gehaktballen op de bbq heb ik nog nooit gehoord, maar het is vlees dus ik zou niet weten waarom dat niet zou kunnen. Eet smakelijk ;) Toegevoegd na 1 minuut: zoals skusme zegt zul je pas echt de bbq smaak hebben wanneer je rauw vlees erop gooit, omdat het vlees wat je nu hebt natuurlijk al gebakken is en alleen maar warm hoeft te worden.

Ja, dat kan best. Je moet ze natuurlijk op een plek leggen die niet al te heet wordt. Je kunt ze ook nog een keer met een lekkere olie insmeren en dan goed heet laten worden. Je kunt ook stukjes speklap en/of stukjes gehaktbal aan spiezen ( stokjes) rijgen, afgewisseld met stukjes ui en/of stukken paprika... of zelfs stukken appel. Dan wordt de groente/fruit lekker warm en houdt "bite" en het vlees is al gaar en je krijgt heerlijke spiezen.

ja, dat kan wel. echter is bbq-en op deze manier nog wel leuk? het vlees, dat alleen nog maar even warm gemaakt hoeft te worden, kan erg snel weer van de bbq gehaald worden. het hele bbq gebeuren is dus snel voorbij. dit terwijl een van de leuke dingen van bbq-en juist is, dat je gezamelijk met een drankje rond de bbq kan staan kletsen, terwijl je af en toe het vlees omdraait. persoonlijk zou ik een nieuw vleespakket kopen en de speklappen en de gehaktballen die nu dus overblijven invriezen.

Hi buddy : 2012Sorching summer comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== $33 True Religion jeans, Ed Hardy jeans,LV,Coogi jeans,Affliction jeans $30 Air Jordan shoes,Shox shoes,Gucci,LV shoes 50%Discount winter fashion :Sandle,t-shirt,caps,jerseys,handbag and brand watches!!! $15 Ed Hardy ,LV ,Gucci Bikini $15 Polo, Ed Hardy, Gucci, LV, Lacoste T-shirts $25 Coach,Gucci,LV,Prada,Juicy,Chanel handbag, $10 Gucci,Ed Hardy sunglasses $9 New Era caps. give you the unexpected harvest ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== ==== ( http://www.scnshop.com ) =====

jazeker , ik heb 3 weken terug nog bbq gedaan, en kip was toen al gaar, dus kwestie van opwarmen!

Bronnen:
mijn ervaring

Ja hoor, dit kan best. Alleen moet je opletten dat het vlees niet te droog wordt. Eet smakelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100