hoe kan je dunner worden met schizofrenie?

als je schizofrenie hebt word je dan dikker door de medicijnen? en wat kan je daar aan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Lastig dat de medicijnen aanzetten en een mogelijkheid is om vooral te blijven bewegen, op een sportief niveau dat om calorieen vraagt. Hardlopen schijnt ook een probaat middel te zijn, ook met jouw diagnose. Er is zelfs literatuur over. Zoek op internet naar " runningtherapie" . Hopelijk geeft dit antwoord een aanleiding en gevolg dat je daardoor je beter gaat voelen. Succes

De kans dat je dikker wordt zit er inderdaad zeker in,maar ook zoals voor ieder telt,goed op je voeding letten en voldoende beweging nemen kan ook hier zijn nut bewijzen.Probeer ook zeker overdag zo weinig mogelijk te slapen,ook al is dit soms moeilijk door je medicatie.

Medicijnen maken je niet dik. De controle die je over je geest terug krijgt zorgt er voor dat je aan je lichaam en zijn behoeften meer aandacht besteedt. Omgekeerd is dus het geval. Schizofrenie zorgt er voor dat je minder aandacht aan je lichaam kunt besteden omdat je geest met andere zaken bezig is. Je valt dus af. Toegevoegd na 1 minuut: Het is twijfelachtig of je al snel iets moet gaan doen aan het dikker worden. Wellicht is het beter om te onderzoeken wanneer er volgens de gangbare norm overgewicht gaat ontstaan. Daarna is gecontroleerde voeding en gecontroleerd sporten binnen het nieuwe leefschema aan te raden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100