Wat is in turkije de vervanger van brinta?...mijn vriendin heeft last van haar darmen...waar zitten vezels in...hier in turkije?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vezelrijke producten algemeen; volkoren, rogge, krenten en rozijnenbrood, gort, havermout, boekweit, zemelen,müsli entarwekiemen zilvervliesrijst, dadels, vijgen, noten, pinda's, sesam, maanzaad en peulvruchten (witte-,bruine bonen, linzen, capucijners). Heel vezelrijk zijn ook gedroogde en geweekte zuidvruchten zoals; abrikozen, krenten, pruimen, rozijnen en tutti-frutti. Wat ook laxerend werkt zijn karnemelk, yoghurt, stroop, vocht van geweekte zuidvruchten, rozebottelsiroop en sinaasappelsap. Ik weet niet of ze een soort product als Brinta hebben, maar Müsli werkt dus ook. Wat ze wel in Turkije hebben zijn de gedroogde vijgen en de Turkse soort is erg vezelrijk. Week ze eens in bijv. thee en drink de thee dan op. Dit werkt ook laxerend.

Laat haar groenten, fruit en peulvruchten eten, volop verkrijgbaar in Turkije.

ik ken niet een vervanger van brinta in Turkije. Maar als het gaat om de darmen te stimuleren: Waar je land ook veel vezels uithaalt zijn groente en fruit. De turkse keuken is rijk aan vezelige groenten. Voor tussendoor: dadels, vijgen, fruit, watermeloen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100