Wie weet een leuk restaurant voor een teamuitje in de regio Utrecht?

We willen met een team (vanuit het werk) van 7 mannen uit eten gaan en ik mag het organiseren. Voorwaarde is dat het in vlakbij Utrecht is. Wie weet een leuk restaurant om te gaan eten? Het moet goed bereikbaar zijn met de auto (en parkeergelegenheid hebben), maar ook via het openbaar vervoer. En de menukaart moet niet al te vreemde dingen bevatten (of in ieder geval ook normale). Wie weet restaurantjes die hieraan voldoen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Restaurant vandaag in de foodcourt langs de A12 of A2. Het is een soort lopend buffet maar dan op een nieuwe manier. Life cooking, Een echt italiaan die pizza'tjes maakt maar ook een patissier [uit Frankrijk]. Voor ieder wat wils en vers en puur eten. En niet duur.

Bronnen:
www.restaurantvandaag.nl

Restaurant vandaag bij de wall . Is een lopend buffet met van allerlei soort verschillende eten en toetjes . Je moet wel reserveren. Erg populair restaurant.

Niet in Utrecht,maar in Hilversum. Het steengrill-restaurant FLINT-STONE'S met als thema natuurlijk de .... (Yabba-Dabba-Doo)

Bronnen:
http://www.flintstones.nl/

Alleen al in Utrecht Centrum zijn zo'n 250 restaurants. Aangezien smaken verschillen, kan men hier dus nog een poosje voort met het opnoemen van al die verschillende mogelijkheden. Misschien is het handiger om zelf wat criteria in te vullen op IENS> Recensies, top 10, plattegrond etc. en soort keuken van Amerikaans tot Ethiopisch. http://www.iens.nl/restaurant/utrecht?a=*Utrecht+Centrum

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100