hoe werkt een wegwerp barbeque?

Ik heb zo'n wegwerp bbq gekocht bij action. er staat in de gebruiksaanwijzing "het papier op de hoeken " aansteken. maar gaat het dan over het grijze doekje wat op de kooltjes ligt of het bruinige wat om de kooltjes heen zit. en hoe lang kun je daarop vlees bakken ? en als laatste... kun je ook een gourmet schotel gebruiken of is dat vlees te klein ?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja, dat is een soort karton (ik meen met iets eroverheen om het extra brandbaar te maken). het karton vat vlam en brandt helemaal weg, de hitte daarvan verwarmt de kooltjes waarna je afhankelijk van de kwaliteit van de wegwerpbbq een half uur tot anderhalf uur lekker kunt barbecuen. vlees van een gourmetschotel kun je er prima op bakken, op een barbecue leg je normaal gesproken gewone (grote) stukken vlees dus dat kleine spul zal zeker lekker snel gaar zijn. Eetse!

Het gene wat je in de fik moet steken is het spul dat direct onder het bak rooster zit, de rest is gewoon verpakking. En ja gourmetschotel kan er gewoon op, is zelfs snel klaar zou ik zo denken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100