Is er in nederland en of omgeving utrecht een restaurand voor aleenstaande (vrijgezelen ) ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk hier eens: http://www.dinner4eight.nl/single-man-vrouw-dating/Vrijgezellen_restaurant.html

Staat hier misschien iets tussen? http://www.inutrechtuit.nl/uitagenda/3.html Toegevoegd na 3 minuten: Ik bedoel deze link dus http://www.inutrechtuit.nl/restaurants.html

Ik denk niet dat, als ik een restaurant zou beginnen, dat ik dat uitsluitend voor vrijgezellen zou openstellen. Je kunt je wellicht aansluiten bij een vereniging van vrijgezellen die af en toe een avond organiseren. Dat is meestal een kwestie van inschrijven en zo, vaak niet helemaal gratis. Maar er wordt wel wat georganiseerd. Als je via google 'vrijgezellen club' of 'vrijgezellen vereniging' intypt, kom je van alles tegen, die keuze moet je zelf maar maken.

Er bestaan geen restaurants voor alleen vrijgezellen. Een vrijgezel kan naar elk willekeurig restaurant gaan. Specifieke alleenstaandenrestaurants bestaan er niet. Het enige wat er hier en daar wel bestaat, zijn acties van het Leger des Heils of andere organisaties die maaltijden voor alleenstaanden organiseren. Maar die gaan dan met z'n allen bij elkaar aan tafel zitten, dus zit je nog steeds niet alleen in een restaurant.

Er zijn volgens mij WEL vrijgezellen bars en clubs, misschien dat u daar is naar kunt kijken, of anders is daten op het internet ook een goed alternatief...OF, U kunt zelf een berichtje (gratis) op Marktplaats plaatsen, onder de tab contacten en berichten, wordt veel gelezen! Waarin u aangeeft wat u zoekt...Of zelf kijken tussen de berichten of er een match tussen zit..

Volgens mij niet. Maar wat je wel zou kunnen doen is een eetgroepje oprichten met andere alleenstaanden, en met hen regelmatig samen (uit) eten.

Elk restaurant waar dan ook in Nedereland en waarschijnlijk overal ter wereld is voor alleenstaande vrijgezellen. Misschien met uitzondering van bepaalde Islamitische landen waar alleengaande vrouwen niet welkom zijn!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100