Welke snacks kun je in de magnetron doen?

Ik wil graag op de zaterdagavond bittergarnituur (bitterballen, frikadelletjes etc) op tafel zetten alleen heb ik geen frituur.

Bestaan er ook voor de magnetron? Van welk merk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Lekkere snacks voor in de magnetron bestel ik altijd bij het ijspaleis. http://www.ijspaleis.nl Dit omdat ze daar volgens ons lekkerder smaken dan die van Beckers die je in de supermarkt koopt. Toegevoegd na 13 seconden: Als je op de site kijkt staan ze op blz.5

Alles wat krokant hoort te zijn, kan niet in de magnetron, dwz, het kan wel, maar het wordt een pudding.

Het enige wat ik weet voor de magnetron is gare frikandellen opwarmen.... niet lekker ! -wat je wel kunt doen is met bladerdeeg uit de diepvries (met of zonder roomboter) en gehakt lekkere eigengemaakte hapjes toveren... - bladerdeeg ontdooien, gehakt aanmaken peper zout nootmuskaat/ui/knoflook/kerrie welke smaak je maar wilt, gehaktmengsel op het bladerdeeg leggen, dichtvouwen, eventueel met geklutst ei dicht smeren en in de oven. 10 min. oven voorverwarmen 180* en dan 10/15min. er in en klaar. - het zelfde bladerdeeg met schoongemaakte appel zoals elstar in stukjes snijden met suiker/kaneel/rozijnen in bladerdeeg leggen, dichtvouwen en de rest op de zelfde manier. Dat was je toetje, eventueel uit te breiden met ijs en slagroom... Bovenstaande bladerdeeghapje zijn echt lekker en het kost niet veel tijd ! Toegevoegd na 20 uur: Ter aanvulling : Popcorn zoet of hartig kan WEL in de magnetron ! Let op : in de winkel (supermarkt) is deze in papieren zakken (met gebruiksaanwijzing) te koop. Succes !

je kunt ook de plaatselijke snackbar inschakelen om te vragen of ze snacks voor je willen frituren

Heb ook geen frituur maar wel een koekepan / wok Gewoon hier wat olie in verwarmen en dan frituren. Zorg er wel voor dat de pan goed schoon is en de olie op de juiste temperatuur. Er schijnen ook magnetron frikadellen verkrijgbaar te zijn. (Van Beckers of Mora).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100