Waar kan je ergens in de buurt van de TUdelft een gezonde, of in elk geval normale maaltijd eten?

Toegevoegd na 2 uur:
Mijn vraag blijkt iets onduidelijk te zijn, dus hierbij wat verduidelijking:

Ik bedoel dus op loopafstand. Tijdens tentamenperiodes heb je niet zo veel tijd om lekker rustig ergens uitgebreid te eten, en je hebt wel daar in de directe omgeving een snackbar, maar iedere keer naar de snackbar gaan wordt op den duur nogal ongezond. Dus vandaar mijn vraag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ligt er maar aan, waar je ergens zit op de TU. Ik maak uit je vraag op (je wilt eten in de buurt) dat je tussen de middag iets wilt eten. Er zijn 3 supermarkten heel dicht in de buurt. Coop, Duhan en Hans Meyer. Het lijkt mij dat je in ieder geval bij één van de 3 winkels best 2 broodjes (puntjes, kaiserbroodjes, croissants) en een halfje melk of yoghurt kunt halen, en 2 plakjes kaas kunt laten snijden. Evt. nog een banaan of appeltje erbij. Dat is een beetje improviseren, maar ja; je studeert maar één keer in je leven. ;-) Als je het wat gezonder wilt, kun je naar Bakker Bart; daar doen ze ook nog wat groens tussen je broodje, maar dan moet je wat verder lopen (1,5- 2 km) maar wandelen is ook gezond. 's Avonds kun je de schade inhalen en prima gezond (warm) eten. Bekijk onderstaande links eens. Veel keuze en allemaal maaltijden voor een koopje (3 tot 5 Euro). Meestal hoef je geen lid te zijn van zo'n vereniging, en zelfs soms geen student. http://www.eettafels.tudelft.nl/ http://www.eettafels.tudelft.nl/index.php?pagina=waar Eet smakelijk! ;-)

Ik heb jaren bij de TU gewerkt en in de Aula van de TU maakten de elke dag een verantwoorde maaltijd.Nu moet ik zeggen dat het 9 jaar geleden is maar ik denk dat het nog steeds zo is.Dus de aula van de TU bij de Bibliotheek.Succes!Ps ook bij andere faculteiten kan je eten.

Bronnen:
http://www.tudelft.nl/live/pagina.jsp?id=4...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100