Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waar in België vind je nog volkorentoast van het merk Kronenbrot?

Jarenlang gebruik ik al dit toastbrood, maar nu vind ik het nergens meer. In Duitsland is het nog volop verkrijgbaar. Het punt is dat er wel alternatieven zijn in België, maar die zijn heel duur ( meer dan 2 € voor een half brood) vind ik. ¨Plus zit het vol bewaarmiddelen en /of kleurstoffen.
In Duitsland betaal je voor een heel bruin toastbrood zonder bewaarmiddelen en kleurstoffen 0,99€, Kronenbrot kostte 1,49 € wat nog goed doenbaar is toch.

Toegevoegd na 25 minuten:
andere toastbrood zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen aan een betaalbare prijs is ook goed hoor...mocht ik dat vinden was het dus ook okee voor me.

12 jaar geleden
1.6K
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Kan je in Belgie geen 'casino wit' kopen? Dat zijn die vierkante sneetjes die handig zijn om te roosteren. In Nederland heb je ze bij elke supermarkt, ook vers.
liveisgreat
12 jaar geleden
jawel, wit zeker en in alle variaties. maar geen volkoren of bruin toastbrood zonder bewaarmiddelen en/of kleurstoffen. en superduur zoals ik hierboven aantoonde.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik woon niet in Belgie, maar als ik het goed heb begrepen is bij jullie Carrefour net zoiets als bij ons Albert Heijn.

Carrefour heeft een prima online service. Je kunt een Kronenbrood bestellen: winkel kiezen, en tijdstip van afhalen invoeren. Dat is alles. In de links hieronder zit ook nog een prima winkelzoeker, en dan hoef je waarschijnlijk helemaal niets te bestellen en kun je er zo naar toe.

http://eshop.carrefour.eu/nl/bakkerij-banket/verpakt-brood/toastbrood/kronenbrot-butter-toast-gesneden- 0-50-kg/PID2/76975/336556
https://eshop.carrefour.eu/nl/prehome
http://www.carrefour.eu/nl/store

Kom je er toch niet uit, mail dan even met Kronenbrot, en vraag waar je hun spullen in Belgie kunt kopen.

http://www.kronenbrot.de/start/
http://www.kronenbrot.de/kontakt/

Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
liveisgreat
12 jaar geleden
helaas niet meer te vinden bij Carrefour, heb een mailtje gestuurd naar Kronenbrot. afwachten nu dus...
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Heb je deze link ook gezien? (de link kwam in mijn antwoord niet helemaal goed over; laatste stukje van de link ontbreekt...)
http://eshop.carrefour.eu/nl/bakkerij-banket/verpakt-brood/toastbrood/kronenbrot-butter-toast-gesneden- 0-50-kg/PID2/76975/336556
Als ik daar op klik, dan zie ik direct een plaatje van zo'n brood. Ik kan me bijna niet voorstellen dat Carrefour plaatjes vertoont van spullen die ze niet meer verkopen. Maar het mailtje naar Kronenbrot zal ook zeker uitkomst bieden! Succes!
liveisgreat
12 jaar geleden
Als ik op de link klik krijg ik "Deze pagina of dit product kan niet gevonden worden. Gelieve het menu aan de linkerkant of de zoekfunctie bovenaan te gebruiken om te vinden wat je zoekt.
Nog vragen? Raadpleeg de FAQ of contact.
Het Carrefour-team". Nope dus
Ondertussen heb ik antwoord van Kronenbrot. Het Dreikorntoast is uit de handel genomen, ze lanceerden in Duitsland "Volkorntoast" en zijn in onderhandeling met Carrefour zodat deze het zou bestellen. Vrijdag is een tweede bespreking hierover, ze stellen me op de hoogte van het verloop.

Andere antwoorden (1)

In Nederland is het zo dat je als hè speciaal brood wil dat je het bij een bakker kan bestellen. (ik kan niet tegen ieder brood.) dus misschien kan je dat proberen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding