waar in België vind je nog volkorentoast van het merk Kronenbrot?

Jarenlang gebruik ik al dit toastbrood, maar nu vind ik het nergens meer. In Duitsland is het nog volop verkrijgbaar. Het punt is dat er wel alternatieven zijn in België, maar die zijn heel duur ( meer dan 2 € voor een half brood) vind ik. ¨Plus zit het vol bewaarmiddelen en /of kleurstoffen.
In Duitsland betaal je voor een heel bruin toastbrood zonder bewaarmiddelen en kleurstoffen 0,99€, Kronenbrot kostte 1,49 € wat nog goed doenbaar is toch.

Toegevoegd na 25 minuten:
andere toastbrood zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen aan een betaalbare prijs is ook goed hoor...mocht ik dat vinden was het dus ook okee voor me.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik woon niet in Belgie, maar als ik het goed heb begrepen is bij jullie Carrefour net zoiets als bij ons Albert Heijn. Carrefour heeft een prima online service. Je kunt een Kronenbrood bestellen: winkel kiezen, en tijdstip van afhalen invoeren. Dat is alles. In de links hieronder zit ook nog een prima winkelzoeker, en dan hoef je waarschijnlijk helemaal niets te bestellen en kun je er zo naar toe. http://eshop.carrefour.eu/nl/bakkerij-banket/verpakt-brood/toastbrood/kronenbrot-butter-toast-gesneden- 0-50-kg/PID2/76975/336556 https://eshop.carrefour.eu/nl/prehome http://www.carrefour.eu/nl/store Kom je er toch niet uit, mail dan even met Kronenbrot, en vraag waar je hun spullen in Belgie kunt kopen. http://www.kronenbrot.de/start/ http://www.kronenbrot.de/kontakt/ Succes!

In Nederland is het zo dat je als hè speciaal brood wil dat je het bij een bakker kan bestellen. (ik kan niet tegen ieder brood.) dus misschien kan je dat proberen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100