Kan je boterkoek invriezen?

Kon op internet hier niets over vinden. Weet iemand het?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt boterkoek invriezen (zie bij bron onder:klein gebak van gerezen deeg) Eerst zeer goed laten afkoelen tot kamertemperatuur, dan invriezen. Ontdooien bij kamertemperatuur (18° à 20° C) Voor meer informatie: zie bron.

Bronnen:
http://www.jannekes.nl/index.htm?url=/tips...

Ja dat kan heel goed... En daarna ontdooien ook... En dan ook nog lekker opeten...

Ik snijd hem in stukken en doe ze daarna in de vriezer, zo heb ik iedere keer een lekker stukje boterkoek. Even in de magnetron, en smullen maar.

Als er geen ei-wit in zit. Dan wel...

ja hoor dat kan prima. In zijn geheel of in stukjes, net wat je wil.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100