Wie snoepen het meest: vrouwen of mannen?

Ik denk persoonlijk dat er meer vrouwen snoepen, maar mannen snoepen meer. Neem een stuk chocolade en je zult zien, dat vrouwen het bedachtzamer eten, zijn meer aan het genieten, terwijl mannen het naar binnen proppen. Zou dit komen omdat ze sowiso meer eten?
Hoe denken jullie erover?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat mensen het meest snoepen van alle wezens op aarde... Mannen doen dat per charge en vrouwen doen dat systematischer, die berekenen dat meer, plannen het beter en halen het consequenter in huis... Een man die loopt te winkelen die ziet wat liggen en hopla meenemen en wegslikken, dus meer per charge... Een vrouw zal ook eerder iets in huis halen omdat haar man dat lekker vindt... Mannen niet zo snel... Een man is een benzinemotor qua snoepen, hoog toerental draaien ze het erdoor, vrouwen meer een diesel, rustiger en zuiniger, maar lopen wel langer door...

Ik snoep meer dan mijn partner. Als ik auto rij dan kan ik niet van die zak drop afblijven. Mijn partner rijdt uren auto zonder ook maar te denken aan iets te gaan snoepen. Maar of vrouwen altijd meer snoepen, daar twijfel ik aan. Leg een een zak op een kantoor met alleen vrouwen en een op een kantoor met alleen mannen. dan kom je er wel achter denk ik.

Mannen zijn misschien meer voor de hartige dingen?vrouwen meer de zoetere dingen?Als je mij een zak m&m;s geeft moet ie op pfffff dat gaat achter elkaar ,terwijl mijn man er een paar eet is het weer klaar,Maar staat er kaas en allerlei lekkere soorten worst moet je hem zien hahhaa over proppen gesproken.

Ik ben een vreselijke zoetekauw, en mijn vriendin kan dat echt niet bijhouden zonder alles onder te spuigen! Dus ik denk stiekum toch mannen...

Mijn man kon voorhen veel meer snoepen, hij was echt een koekiemonster. Ik ben meer voor de hartige dingen, maar een reep chocola van de aldi , in die blauwe doos........berg je dan maar. In ons geval is Berth ! de snoepert :)

Vrouwen snoepen meer "stiekem" en verspreid over de dag. Mannen graaien meer en snoepen openlijk. Dit volgens mij ook omdat lijnen en jezelf bezig houden met je lichaam meer een vrouwending dan een mannending is.

Ik snoep meer als mijn vrouw. Zij eet wel af entoe een reep chocolade meer niet...

Mijn vriend snoept véél meer dan ik, hij kan hele zakken drop achter elkaar naar binnen werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100