recept gestoofde schelvis Hoe doe ik dat??

Wie heeft een recept voor gestoofde schelvis???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gestoofde schelvis. Ingrediënten : 1kg schelvis 2dl visbouillon (tablet) boter peper zout 4 eetlepels witte wijn 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels gehakte peterselie Bereidingswijze : Maak de vis schoon of laat dit doen door de visboer. Kerf de vis langs de rug in en bestrooi de vis met peper en zout. Leg in de buikopening wat klontjes boter. Vet een ovenschaal in, leg hierin de schelvis en giet de bouillon erover. Zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Schep dan de schelvis met een schuimspaan uit de pan, leg deze op een schaal en houd het warm. Giet het stoofvocht in een pan en breng dit aan de kook. Roer in een kopje de bloem met een beetje water tot een papje en bind hiermee het stoofvocht. Breng de saus op smaak met de wijn, citroensap, peper en zout. Giet de saus over de schelvis en bestrooi het met peterselie. Toegevoegd na 44 seconden: http://www.keukentips.nl/recept.php?id=3809

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100