Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Chocolade mag pas puur genoemd worden vanaf 64% cacao.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Uhm, sorry, 54%, anders is het extra puur.
op deze website laat de globale samenstelling zien: naturel chocolade (puur) 44,5% cacao massa ,10% cacaoboter ,45% suiker ,0,5 andere ingrediënten.

foto: Samenstelling wittechocolade (I), melkchocolade (II) en naturel chocolade (puur) (III)

voor meer info op de website.

Toegevoegd na 2 minuten:
en met pure chocola word natuurlijk bittere bedoeld.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding