Hoe maak ik tomatenroomsoep?

Weet jij het antwoord?

/2500

•1 liter bouillon •30 gram boter •35 gram bloem •100 gram tomatenpuree •Zout, peper en aroma •Vermicelli •Selderij, room Bereidingswijze: 1.Boter in de pan doen, uit laten bruisen ( water verdampt ) 2.Tomatenpuree toevoegen 3.Bloem erdoor roeren, even doorverhitten 4.De massa ( roux ) aflaten koelen 5.De hete bouillon toevoegen goed doorroeren. 6.Vermicelli toevoegen. en 5 minuten zachtjes door laten koken 7.Op smaak maken met zout, peper en aroma 8.Als laatste fijn gesneden selderij en een scheutje room toevoegen

op een simpele manier, blik tomatensoep opwarmen, niet koken, en daarna slagroom of mascarpone toevoegen. Je kan ook een lepel mascarpone toevoegen als de tomatensoep al in een bord is geserveerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100