Hoe maak ik tomatenroomsoep?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met tomaten room en diverse andere ingredienten hierbij een goed recept

Bronnen:
http://www.smulweb.nl/recepten/1356965/Tom...

Tomaten, water, bouillonblokje, even koken, vellen er uit, staafmixer er in, beetje af laten koelen, scheut room er bij, roeren, klaar.

Ingrediënten 1 witte selder, 1 groene selder, 3 aardappelen, 1 stukje soepvlees, 1 bouillonblokje naar keuze, blikje gepelde tomaten, flesje room, takje peterselie, klompje boter, peper en zout, 200 gram gehakt. Bereidingswijze Was en snij de selder en aardappelen in gelijke stukjes. Laat de selder en aardappelen ongeveer vijf minuten stoven in de boter. Voeg water bij tot de groenten en het stuk soepvlees goed onder staan. Voeg het blikje gepelde tomaten aan toe Laat 10 minuten goed doorkoken, rol intussen de soepballetjes van het gehakt. Mixen en room aan toe voegen. Warm opdienen en op het laatste moment wat peterselie op versnipperen.

Bronnen:
http://www.smulweb.nl/recepten/968402/Belg...

Maak de tomatensoep zoals je gewend ben en voeg op het moment dat hem opdient per soepkom/bord een schuitje looproom toe. Dit is gewoon ongeklopte slagroom, maar je kunt ook een schuitje koffiemelk (volle) nemen. Doe er dan wat vers gehakte selderij over. Eet smakelijk.

•1 liter bouillon •30 gram boter •35 gram bloem •100 gram tomatenpuree •Zout, peper en aroma •Vermicelli •Selderij, room Bereidingswijze: 1.Boter in de pan doen, uit laten bruisen ( water verdampt ) 2.Tomatenpuree toevoegen 3.Bloem erdoor roeren, even doorverhitten 4.De massa ( roux ) aflaten koelen 5.De hete bouillon toevoegen goed doorroeren. 6.Vermicelli toevoegen. en 5 minuten zachtjes door laten koken 7.Op smaak maken met zout, peper en aroma 8.Als laatste fijn gesneden selderij en een scheutje room toevoegen

Bronnen:
http://www.lekker-koken.com/

op een simpele manier, blik tomatensoep opwarmen, niet koken, en daarna slagroom of mascarpone toevoegen. Je kan ook een lepel mascarpone toevoegen als de tomatensoep al in een bord is geserveerd.

Recept voor Tomatenroomsoep van verse tomaten Ingrediënten: •1 kg rijpe tomaten •1 kleine stengel bleekselderij •2 preien •2 wortelen •2 uien •tijm •laurierblad •peterselie •1/2kg aardappelen •peper en zout •koffiemelk Bereidingswijze: •De groenten schoonmaken,tomaten pellen en ontpitten. •Snij de prei, wortelen en uien in grove stukken en laat het geheel 10 minuten stoven. •Voeg er 3 liter water bij en breng dit aan de kook. •Voeg nu de tomaten, de stukjes bleekselderij, de tijm en de laurierblaadjes toe. •Laat de soep 40 minuten zachtjes koken. •De laurierblaadjes er uit halen en mixen. •Nog eventjes laten koken. •Op het laatste moment de peterselie en de melk toevoegen. Toegevoegd na 38 seconden: http://www.de-chef.nl/recept/normal/1064243127/Tomatenroomsoep%20van%20verse%20tomaten.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100