Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (7)

Met tomaten room en diverse andere ingredienten hierbij een goed recept
(Lees meer...)
14 jaar geleden
Tomaten, water, bouillonblokje, even koken, vellen er uit, staafmixer er in, beetje af laten koelen, scheut room er bij, roeren, klaar.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ingrediënten

1 witte selder, 1 groene selder, 3 aardappelen, 1 stukje soepvlees, 1 bouillonblokje naar keuze, blikje gepelde tomaten, flesje room, takje peterselie, klompje boter, peper en zout, 200 gram gehakt.

Bereidingswijze

Was en snij de selder en aardappelen in gelijke stukjes.
Laat de selder en aardappelen ongeveer vijf minuten stoven in de boter.
Voeg water bij tot de groenten en het stuk soepvlees goed onder staan.
Voeg het blikje gepelde tomaten aan toe
Laat 10 minuten goed doorkoken, rol intussen de soepballetjes van het gehakt.
Mixen en room aan toe voegen.
Warm opdienen en op het laatste moment wat peterselie op versnipperen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Maak de tomatensoep zoals je gewend ben en voeg op het moment dat hem opdient per soepkom/bord een schuitje looproom toe.
Dit is gewoon ongeklopte slagroom, maar je kunt ook een schuitje koffiemelk (volle) nemen.
Doe er dan wat vers gehakte selderij over.
Eet smakelijk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
•1 liter bouillon
•30 gram boter
•35 gram bloem
•100 gram tomatenpuree
•Zout, peper en aroma
•Vermicelli
•Selderij, room

Bereidingswijze:
1.Boter in de pan doen, uit laten bruisen ( water verdampt )
2.Tomatenpuree toevoegen
3.Bloem erdoor roeren, even doorverhitten
4.De massa ( roux ) aflaten koelen
5.De hete bouillon toevoegen goed doorroeren.
6.Vermicelli toevoegen. en 5 minuten zachtjes door laten koken
7.Op smaak maken met zout, peper en aroma
8.Als laatste fijn gesneden selderij en een scheutje room toevoegen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
op een simpele manier,

blik tomatensoep opwarmen, niet koken, en daarna slagroom of mascarpone toevoegen. Je kan ook een lepel mascarpone toevoegen als de tomatensoep al in een bord is geserveerd.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Recept voor Tomatenroomsoep van verse tomaten



Ingrediënten:


•1 kg rijpe tomaten

•1 kleine stengel bleekselderij

•2 preien

•2 wortelen

•2 uien

•tijm

•laurierblad

•peterselie

•1/2kg aardappelen

•peper en zout

•koffiemelk



Bereidingswijze:


•De groenten schoonmaken,tomaten pellen en ontpitten.

•Snij de prei, wortelen en uien in grove stukken en laat het geheel 10 minuten stoven.

•Voeg er 3 liter water bij en breng dit aan de kook.

•Voeg nu de tomaten, de stukjes bleekselderij, de tijm en de laurierblaadjes toe.

•Laat de soep 40 minuten zachtjes koken.

•De laurierblaadjes er uit halen en mixen.

•Nog eventjes laten koken.

•Op het laatste moment de peterselie en de melk toevoegen.

Toegevoegd na 38 seconden:
http://www.de-chef.nl/recept/normal/1064243127/Tomatenroomsoep%20van%20verse%20tomaten.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing