Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik ga een rosbief langzaam garen in de (hete-lucht)oven, na aanbraden.Hoe lang...?

Het is een stuk van 1,5 kg.
Hoe lang heeft dit ongeveer nodig om rose te worden?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Koop een vleesthermometer en prik 'm in dat mooie stukje vlees! Volg de wijzer....
Rosbief en Rollade vrij rauw: 44-48 graden
Rosbief en Rollade rose: 50-52 graden
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing