waar kan ik rozemarijnblaadjes kopen?

Ik heb gezocht &ij de deka, C1000, A|di, |id| en de &oni maar kan het nergens vinden

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij de jumbo kan je ze kopen bij de groenten afdeling. Vast ook bij de AH maar ik vind dat ze daar heel duur zijn met de verse kruiden.

Probeer anders eens bij een tuincentrum

ik werk in een c1000 en wij verkopen het gewoon

de groenteboer heeft verse kruiden. Als hij ze niet in voorraad heeft kan je ze bij hem bestellen.

Koop een pot in het tuincentrum en zet hem in een flinke pot ergens op n zonnige plek buiten of binnen. Dan groeit ie lekker door en kun je steeds verse toppen oogsten. Smakelijk!

Ze zijn denk ik ook niet als losse blaadjes te koop, want het zijn bijna naaldjes zo smal. Het zijn dan ook altijd takjes die vers bij de groenteafdeling liggen bij de peterselie enz. Vaak ligt het op een schaaltje met cellofaan erom verpakt.Zeker nu met kerst kan ik me niet voorstellen dat geen enkele supermarkt ze heeft. Bij ons zijn ze ook overal te koop als plantje. Ik heb diverse soorten op mijn vensterbank staan en 's zomers zet ik ze in de tuin. Ze groeien gewoon door namelijk. Ze zijn er natuurlijk ook gedroogd in de bekende potjes, maar vers is het lekkerst. Kijk dus maar eens in het schap tegen de muur bij de groenteafdelingen. Bij de verse tuinkruiden liggen ze vast wel. Deka heeft ze bij ons alleen als plantjes, maar AH heeft ze in het muurschap liggen. Verder hebben wij alleen nog een Vomar (muur) en Dirkson (hebben beide).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100