Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (6)

Bloedworst
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Alles met E120. Dit is luizenbloed, gebruikt als kleurstof. Het zit bijvoorbeeld in M&Ms.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Biefstuk en lever b.v.

Toegevoegd na 3 minuten:
heel af en toe ook in een ei.
(Lees meer...)
12 jaar geleden
Ik weet niet hoe het in het nederlands heet maar in het venlos heet het "karboet" dat is gestold schapenbloed, PS het is wel heel lekker (als je er niet aan denkt wat het is)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
aan bepaalde sausen wordt kippenbloed toe gevoegd
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Rosé gebakken rosbief,tartaartje, braadstuk, biefstuk, entrecote, en ossenhaas.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding