heb gister een grote pan chilli concarne gemaakt maar is te pittig wat kan ik doen??

heb teveel cayennepeper gebruikt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In plaats van suiker toevoegen, kan je een klein beetje (appel)stroop toevoegen. Dit zorgt voor minder pittigheid en een natuurlijke zoetsmaak. Op Internet kun je diverse recepten vinden waarin bruine bonen en stroop worden gecombineerd omdat de combinatie behoorlijk goed smaakt!

Je zou er wat suiker onder kunnen doen dat neutraliseert de pittige cayennepeper een beetje.

Misschien is een blikje mais erdoor doen een idee? Lekker knapperig ook. En op je bord wat brie in blokjes snijden, en dan de hete chili erover, en even doorroeren voor je gaat eten is ook erg lekker.

Een klein scheuute koffiemelk erdoor. Dit helpt echt. Toegevoegd na 1 minuut: scheuute=scheutje

Wat zure room erdoorheen mengen en een slaatje erbij eten als tegenhanger van de pit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100