is er een biologisch alternatief voor cup a soup? Kon nog niets vinden op internet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt onder andere 'Soup it', te krijgen bij natuurvoedingswinkels. Je kan het beste in zo'n winkel gaan kijken, ze hebben het namelijk wel, van verschillende merken, en vond het zelf ook erg lekker.

Op het internet zit een firma in Belgie dat biologisch cup-a-soup/momentsoep verkoopt: http://www.hagor.be/nl/assortiment_categorie_12_soepen-bouillons.php (beetje verder in de lijst)

Kopen in de natuurwinkel is zeker ook een optie, maar voor velen helaas wel vrij duur ;) Wat ik (meestal) die is van een biologische kruidenbouillontablet een lekkere kop soep maken. Extra lekker is deze even 3 min laten treken na kookpunt met wat vermicelli (zelf zoek ik uit een aanbieding dan die kinder/lettervermicelli en is leuker om te zien :)), En tijdens koken water even snel een biologisch uitje snipperen of raspen en erdoor. Ook fijne stukjes paprika vers maken dit tot een heerlijk en wat meer "gevuld" soepje! Voor aanbiedingen op meer gebieden kan je je ook abonneren op deze nieuwsbrief: http://www.wakkerdier.nl/wat-kun-jij-doen/diervriendelijk-eten/wakkere-winkelaar/toelichting

In de natuurwinkel verkopen ze losse zakjes soep. Het merk weet ik even niet uit m'n hoofd. Deze zijn voor meerdere kommen en je moet het wel in een pannetje water strooien en opwarmen. Volgens mij kun je het ook in gekookt water strooien, net als Cup-a-Soup. Er zijn verschillende smaken (champignon, prei, groentesoep, e.a.). Ik vind ze goed smaken. Een pot bouillonpoeder uit de natuurwinkel is ook een optie. Op de pot staat aangegeven hoeveel je in een beker moet strooien. In de natuurwinkel bij mij in het dorp zijn verschillende potjes bouillonpoeder te koop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100