Hoe pak je de organisatie van een lunch aan??

Het gaat om een lunch met broodjes met verschillend beleg voor 80 man. Bij de lunch moet ook drank aanwezig zijn. Frisdrank, sappen en rose, witte wijn en bier. Het is in de middag, zo rond 1 uur, dus ik verwacht niet dat veel mensen dan al aan de alcohol gaan, maar je weet maar nooit. Ik weet echt niet hoeveel broodjes je moet inslaan en hoeveel drank. Kan iemand me daarbij helpen? De lunch duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Het is echt een lunch, en geen grote lunch/klein diner.

Toegevoegd na 13 minuten:
Locatie is nog niet bekend, waarschijnlijk in een zaaltje of thuis, ligt eraan. Drank en lunch wordt in alle gevallen zelf geregeld..dus dat maakt niet uit.
De leeftijden zijn het meeste tussen 30 jaar en 55 jaar. Daarna 18 en 30 jaar. Ongeveer 7 mensen zijn boven de 55 jaar. En ongeveer 4 onder de 18 jaar. De lunch is binnen, zonder muziek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij een bedrijfslunch wordt over het algemeen geteld op 3 broodjes p.p. Soep hoort ook bij een lunch en omdat het om een groot gezelschap gaat, zou je 2 of 3 smaken kunnen aanbieden met wat sneetjes stokbrood. In totaal maak je +/- 20 liter soep. Een goede keuze zou zijn: kippensoep, tomatensoep en goulashsoep. De overgebleven soep (als die er is) kun je invriezen. Bij een lunch hoort geen alcohol, maar omdat het na je bruiloft plaatsvindt, vind je het misschien wat feestelijker overkomen. Wat gebruikelijk is bij een lunch: koffie, thee, melk/karnemelk en jus d'orange (ong. 6 glazen/kopjes per liter, dus reken maar uit). Niet iedereen drinkt van alles wat.

Nu blijkt dat het om een receptie gaat na uw bruiloft kunt u rekenen op 3 kadetjes per persoon. Beleg deze met roomboter, ham, cervelaatworst, jong belegen kaas en zet er een pot pindakaas en jam naast. Ook al lust u geen zuivel dan is dat geen reden om dat niet te serveren. Voor bier kunt u diverse taps huren met verschillende inhoud. Draag er zorg voor dat mbt gelovigen of vegetariers het juiste beleg aanwezig is. Grote aantallen broodjes kunt u bestellen bij een bakkerij. Neem zowel wit als bruin. U kunt grote reeds belegde broodjes koel houden met droogijs. Een uur voor de receptie kunt u het droogijs verwijderen. (gooi wel het droogijs na gebruik weg en gebruik het niet voor in de longdrinks oid) Wij wensen jullie een onvergetelijke trouwdag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100