Is het verhaal waar dat je big Mac menu een jaar in kast kan bewaren?

Ik heb dit verhaal weleens gehoord, was het een compleet menu?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bewaren is veel gezegd. Als de kast heel goed droog is en super ventileert kan je daar elk soort voedsel voor langere tijd bewaren, ook een big mac menu. Het menu verliest wel het vocht en is na die tijd niet meer eetbaar, andere vleesproducten zoals droge worsten (snijworsten en rauwe ham) zullen juist in smaak toenemen.

Het is inderdaad zo dat je het een jaar kunt bewaren, 't is niet meer te eten, maar 't is maar wat je onder bewaren verstaat. In de bron degene die het 'testje' heeft gedaan.

Bronnen:
http://www.babybites.info/2009/03/03/happy...
http://www.babybites.info/2010/03/03/1-yea...

Een happy meal kan een jaar bewaard worden, en hij smaakt nog goed ook! Die frietjes en die hamburger/kipnuggets zijn namrlijk helemaal volgepompt met conserveermiddelen, en heel veel vocht is eruit gehaald.

Het hangt er dan wel vanaf hoe je hem bewaard. Als je hem eerst droogt moet je een eind komen. Ik heb een aantal jaren voor de mac gewerkt en ik kan je vertellen dat een big mac niet zomaar een jaar in de kast gestopt kan worden en in dezelfde vorm er weer uitkomt, daar komt echt wel een groen/grijzig donsvachtje op te staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100