Is er een verschil tussen het eten van een perzik uit de koelkast/perzik uit de fruitschaal? (zie uitleg)

Ik heb gisteren perzikken gekocht en had ze gelijk in de koelkast gedaan, heb er juist 1 gegeten, maar de smaak was minder. Nu lees ik dat de smaak van perzik inderdaad minder wordt als je ze in de koelkast bewaart. Mijn vraag is: verandert dit iets aan de vitaminen of calorieën in perzik?

Weet jij het antwoord?

/2500

uit de koelkast blijft meestal verser

hoe kouder,hoe minder smaak.het veranderd niets aan de vitaminen en of calorien. als je de perzik een uurtje voor het opeten uit de koelkast haalt,heeft hij/zij meer smaak.dat geldt voor bijna de meeste etenswaren.

De smaakvermindering is puur door de temperatuur van 't vrucht. Er verandert niets aan de vitaminen of calorieën. Toen ik jou vraag las schoot me dit te binnen:“Anxiety is the dizziness of freedom.” het heeft niets met de vraag te maken maar is misschien leuk om het mee te geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100