waar kun je kruidnagels ivm wespen ,..kopen?

ik heb al veel gelezen dat een citroen met kruidnagels wespen op afstand houd., hoe precies doe je dit en helpt het echt..?

Toegevoegd na 18 uur:
Bedankt voor al jullie adviezen, heb gisteren gelijk wat citroenen en inderdaad kruidnagels kunnen kopen en vandaag neergezet..nu maar afwachten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In een grote supermarkt vind je kruidnagels bij de zakjes en potjes met specerijen. Je snijdt de citroen door midden en steekt er een paar kruidnagels in. Wat je ook kan doen is een bakje water met een scheut ammoniak. Beide methodes werken beter dan ze weg te proberen te slaan!

Bronnen:
http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/artic...

Kruidnagel kan je bij de tuinen kopen maar ook gewoon bij de albertheijn.. Er zijn meerdere theorieën, in sinasappel steken, in citroen steken of in een bakje water doen. Naar mijn ervaring werkt het niet. Ik hoop bij jou wel! Succes

Neem een citroen, snij hem door de midden (of in vieren) en druk er kruidnagels in. Toegevoegd na 35 seconden: kruidnagels kan je trouwens gewoon bij de supermarkt kopen.

kruidnagels koop je gewoon in de supermarkt, citroenen ook. citroen volsteken met kruidnagels, geen idee of het werkt. Weet wel dat muggen niet van citroenlucht schijnen te houden, van wespen weet ik het niet

Kruidnagels kan je gewoon in (bijna) elka supermarkt kopen. In een zakje of plastic bakje. Het is ook helemaal niet zo duur (vind ik ;-) )

Ik kocht een paar jaar geleden in Twente een bakje gemalen kruidnagels en dat werkte uitstekend tegen wespen (en muggen). Misschien dat het malen de geur nog beter laat uitkomen ? Je zou het kunnen proberen of het verschil maakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100