Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom gaay er meer boter op een bevroren boterham dan op en onddooiden boterham?

None

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
801
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Bedoel je niet andersom?
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dat was ook mijn eerste gedachte.....

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

ik denk omdat een bevroren boterham niet mee beweegt met de smeer beweging
je vult dan makkelijker de gaatjes in het brood
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Een ontdooide boterham neemt meer boter op, dat gaat in de gaten zitten. Bij een harde bevroren boterham lukt dat niet.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dus andersom...!
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ja. Andersom!
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Dit is wel een goed antwoord he Kikobob?
Boter trekt in op een zachte bodem. Moet je maar eens je brood roosteren dan heb je het idee te blijven smeren. Het trekt sneller in het brood.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding