Welke saus en kruiden passen er bij een vis met groente schotel?

Ik moet het nu even doen met wat ik in huis heb.

Dat zijn tientallen soorten kruiden, en daarnaast heb ik een paar sausjes in huis, te weten: Knoflooksaus, whiskysaus en ravigottesaus.

De vis en groente zit al in de pan en de winkels zijn dicht.
Wat kan ik het beste toevoegen aan saus en kruiden wanneer het eten gaar is?

Had de vis natuurlijk beter eerst kunnen kruiden, maar daar is het nu te laat voor.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

bij veel vis is is wat Rozemarijn erg lekker. niet teveel omdat het een intense smaak heeft. Wat gemalen peper, zout, eventueel een beetje gedroogde venkel (dan druk je de smaak van de vis niet weg. Tijm kan ook i.p.v. Rozemarijn, hier ook niet teveel van en verder een beetje rondneuzen in je kastje en ruiken wat je er lekker bij lijkt eet smakelijk :)

Maak een lekkere dille-mosterdsaus, ideaal bij vis! Ingrediënten voor Dille-mosterdsaus: 1 theelepel dille 1 theelepel franse mosterd 1,5 theelepel (riet)suiker 2,5 eetlepel yoghurt slasauswater Bereidingswijze voor Dille-mosterdsaus: Meng in een kommetje de dille met mosterd, rietsuiker, slasaus en maak het tot de juiste dikte met water. Lekker bij vis of door de sla.

Misschien wat bassilicum

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100