Waar kun je een bakring/taartring/dessertring kopen van ong. 5 cm (diameter) x 8 cm hoog?

Ik vind alle mogelijke maten, maar de bakringen zijn altijd breder dan hoger, terwijl ik juist opzoek ben naar een smalle/hoge ring. (Zie foto.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Degene die het dessert maakte dat op de afbeelding bij de vraag staat gebruikte daar dessertringen voor. Die zijn in kook- en bakwinkels te koop, zowel fysieke als internetwinkels. Maar ze zijn over het algemeen niet hoger dan 6 centimeter. Via https://www.bakkerijgereedschappen.nl kun je elke gewenste maat bestellen. . . . Er is ook een alternatieve oplossing: koop blikjes groenteconserven in de gewenste afmeting en hergebruik die voor dit doel.

Toegevoegd op 22 februari 2020 15:11: tekst

Indien je een hoog toetje, taartje wilt maken, kun je beter acetaatfolie, inlegfolie gebruiken. Het bekende merk Patisse verkoopt dit ook. Ga je naar een webshop zoals Bouwhuis, dan krijg je deze folie in heel veel hoogtes. https://www.bouwhuis.com/catalogsearch/result/?f=Inlegfolie+garneringen&q=Inlegfolie De echte bakkers, koks gebruiken dit ook. Je kunt dan heel hoog werken en het laat makkelijk los rond het toetje, taartje. Dus koop de kleinste ring (diameter) en bepaal de hoogte met de folie. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100