Is het veilig om nu in spanje sla, komkommers en tomaten te eten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De rijksoverheid heeft een brochure uitgegeven waarin je precies kunt lezen wat het risico is bij het eten van groente. Duitsland heeft Spanje in eerste instantie aangewezen als 'boosdoener' In Spanje is er geen aanwijzing of uitbraak van het EHEC bacterie. Het spoor loopt op dit moment dood. Ik zou zeggen: "Weet wat je eet." http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/infectieziekten/ehec-bacterie?ns_campaign=Thema-gezondheid_en_zorg&ro_adgrp=Infectieziekten-EHEC-bacterie&ns_mchannel=sea&ns_source=google&ns_linkname=%2Bbesmette%20%2Bkomkommers&ns_fee=0.00

ik denk het wel, want ze zijn er toch achtergekomen dat al die mensen niet zijn doodgegaan/ziek geworden door die komkommers, maar dat die mensen allemaal iets gegeten hebben in een of ander Duits restaurant.

De bacterie zat in vlees, niet in groente. Ja dus.

Ja het is veilig. De doden vielen in Duitsland en niet in Spanje. Verder is gebleken dat de Spaanse komkommers niet de boosdoeners zijn.

ja dat is het ,zoals altijd al geweest is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100