wat is Amaranth in het nederlands, en waar kan ik het kopen?

Toegevoegd na 20 minuten:
Ik bedoel de graansoort

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het heet hier ook gewoon Amaranth, en te koop bij de meeste reformzaken of natuurwinkels. Amaranth is best lekker bij een maaltijd, gebruik het zoals rijst. Maar nog lekkerder zijn de amaranth-vlokken, ze zijn erg smaakvol in een ontbijtpapje (gebruik ze dan als soort havermout).

Amaranth is verre familie van quinoa en wordt op kleine schaal in Zuid-Amerika verbouwd. Het graan stamt vermoedelijk uit Mexico, waar de Azteken het op grote schaal kweekten. * Te koop in natuurwinkels. Amaranth is een Engelse jongensnaam. Het betekent `onsterfelijke bloem`. * Niet te koop. Amarant (Engels: Amaranth) is een plantengeslacht van eenjarige, kruidachtige planten uit de Amarantenfamilie. Het plantengeslacht komt met zo'n zestig soorten wijdverspreid voor van gematigde tot tropische streken, elk met hun eigen groei- en bloeiwijze. * Te koop in tuincentra. Amaranth = duizendschoon (bloem). * Te koop in tuincentra. Amaranth is rode kleurstof. E 123. Amarant wordt voor de kleuring van aperitiefwijnen, sterke drank en van vis gebruikt. * Te koop bij producenten van levensmiddelen. Amaranth is een Reiki Centrum in Amsterdam. * Voor zover ik weet niet te koop.

Dit kun je kopen bij de meeste natuurvoedingswinkels ,het zit ook vaak in muesli-mengsels. Je kunt het ook bestellen,zie link Toegevoegd na 5 minuten: Sorry,op de nieuwe link kun je het bestellen. Verkeerde geplakt....

Bronnen:
http://allesovernatuurvoeding.nl/ProductIn...
http://www.heliosnatuurproducten.nl/?menu=...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100