Knakworstjes in bladerdeeg opwarmen

Ik wil zometeen op mijn werk knakworstjes in bladerdeeg trakteren. Ik heb ze gister al afgebakken in de oven en wil ze zometeen opwarmen. Op hoeveel graden kan ik de oven het best zetten? Zodat ze wel warm worden maar niet aanbranden? En hoe lang moet ik ze opwarmen ongeveer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik doe ze altijd nog 5-10 minuten op 200 graden (voorverwarmde oven). Zijn ze bleekjes dan kan je ze gerust ietsje langer doen. Daarom bak ik zelf mijn bladerdeeghapjes altijd net niet helemaal klaar, totdat ze heel lichtbruin zijn. Dan kan je ze geruster afbakken. Bij bijvoorbeeld mini-saucijzenbroodjes heeft het gehakt tijd nodig om warm te worden. Ik bereid de broodjes voor tot bleekbruin en bak dan af tot goudbruin. ...Jummie, krijg trek van je vraag!

10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100