Wie kent de campino snoepjes nog en weet waar ze te koop zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die zijn helaas niet meer te koop, die overheerlijke romige gestreepte snoepjes. Vond de perziksmaak het lekkerst! Toegevoegd na 5 minuten: Ik heb ergens op een site gelezen dat ze niet meer gemaakt worden omdat ze gevaarlijk zijn (verstikkingsgevaar). Of het werkelijk zo is weet ik niet, hoewel ik het me wel kan voorstellen, ze waren ontiegelijk glad. Ik heb erg mijn best gedaan om die site weer te vinden, maar helaas...

Op internet staat dat ze haast nergens meer te koop zijn. Nog wel bij woolworth warenhuis en edeka supermarkt in Duitsland. (http://designer.web-log.nl/designer/2005/05/campino_snoepje.html) Ik ken ze wel, maar geen idee waarom ze van de markt in Nederland verdwenen zijn.

De officiële campino snoepjes zijn van het merk Storck (o.a. ook Werther's, Toffifee, Merci en Knoppes). Deze variant wordt enkel nog verkocht in landen als Duitsland en Oostenrijk onder de naam Storck Campino Früchte Yoghurt. De snoepjes zijn onder andere te koop bij Merkur Markt en Interspar. Een namaak variant door het bedrijf Candy Traders wordt momenteel verkocht bij Action.

Bronnen:
https://www.interspar.at/shop/lebensmittel...
https://www.merkurmarkt.at/shop/08-677522/...
Ik ben winkelmedewerker bij Action

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100