Waar kan ik chocolade met mintvulling kopen?

ik zoek een winkel, het liefst in Utrecht!

Weet jij het antwoord?

/2500

Albert Heijn.

Er bestaan chocolaatjes, die after eight chocolaatjes worden genoemd. Daar zit mintvulling in. Die zitten of zaten in groene doosjes. Vroeger kon je die gewoon bij snoepwinkels kopen.

Elke supermarkt heeft zulke producten. Bijvoorbeeld de After Eight inderdaad.

Chocoladesticks van Baronie zijn er ook met mintvulling. Die zijn in te koop in grote supermarkten. Bij de Aldi verkopen ze soortgelijke sticks onder de merknaam Fellini.

ik woon in utrecht en volgens mij kun je in leonidas in bisonspoor, als dat je iets zegt ze kopen. dat het ik zo'n 6 maanden geleden gedaan. en in hilversum simon levelt kun je ze in ieder geval kopen. in utrecht de stad zelf zit er ook een simon levelt, het adres daarvan is Vismarkt 21A 3511 KS Utrecht. Tel:030 2318811. dit zijn wel enkel bonbons. ik weet wel iets maar het klinkt misschien wel wat raar. de IKEA!!!! daar hebben ze ook altijd een klein winkeltje. daar verkopen ze in de ikea waar ik ben mintchocolade. ik zag hem laatst nog. dat was de ikea in Amsterdam. misschien wat verweg maar anders kun je even bellen. en misschien hebben ze ook mint chocolade in die ikea in utrecht?!

Bijna alle supermarkten hebben wel dit soort chocolaatjes. Ik heb ook bij het kruidvat de after8 gezien. Jamin heeft ook dit soort chocola. Succes en smullen maar!

After eight is overal verkrijgbaar,zelfs bij de Lidl ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100