Bestaat er een groothandel in Brood?

Ik zoek een groothandel in Brood, waar ik makkelijk te beleggen brood kan kopen (circa 180 broodjes per week) in omgeving van Leiden. Bestaat er zoiets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt je vraag ook stellen bij een bakker, die zal zo'n order van 180 broodjes per week wel interessant vinden en een mooie prijs met je maken.

Lijkt me sterk, bij de groothandel worden producten opgeslagen en vervolgens weer getransporteerd (meestal naar detaillisten). En voordat dit gebeurd is is het brood al niet meer te eten. Ik zou even kijken wat er te regelen valt met de regionale bakker. Zal wel een mooi prijsje te regelen zijn ;)

Zoek gewoon eens in google op "belegde broodjes Leiden" Dan krijg je aardig wat zaken die in belegde broodjes doen. Benader er een stuk of 3 a 5 en vraag ze een offerte te maken.

Bronnen:
http://www.google.nl/search?q=belegde+broo...

180 broodjes is geen groothandelshoeveelheid, dan moet je meer denken aan al het brood voor een supermarkt en moet je naar de broodfabriek. Je kunt beter bij de bakker een vaste bestelling plaatsen.

Bij jumbo kan het ook

bij de groothandel in leiden zijn de broodjes 10 eurocent goedkoper zul je ze niet treffen, beetje beleg en kassa succes met je nieuwe job

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100