Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Maak je de pizza zelf met verse ingredienten kan het zijn dat de bv tomaten vocht loslaten. En dan krijg je inderdaad wat meer vocht op je pizza.

Heb je een diepvriespizza kan het zijn dat hij te lang in de diepvries zit. Of eerder ontdooit is geweest en opnieuw ingevroren. Bij een diepvriespizza hoort het niet, maar het is verder gewoon water, en dat is niet schadelijk. Wel als hij overdatum is en niet op de juiste manier is ingevroren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Het kan ook vet zijn dat uit kaas, salami, of andere ingrediënten komt. Dan maak ik een rolletje van absorberend papier (keukenpapier of wc-papier), hang 1 puntje in dat vet en dat rolletje slurpt al veel vet weg.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing